Η εταιρεία

Η Antopack μια απο τις πρωτοπόρες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ευρώπη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στον τομέα της, εδώ και 120 χρόνια. Τα προϊόντα που παράγει είναι ετικέτες υγρής κόλλας, χαρτόκουτα, δίσκους offset welle και κουτιά welle.

Με σεβασμό στην ιστορία μας και την κοινωνική μας ευθύνη, απασχολούμε στο δυναμικό μας τους πλέον ικανούς και έμπειρους τεχνικούς στην Ελλάδα. Το αφοσιωμένο μας προσωπικό, η τεχνογνωσία μας και ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός μας εξοπλισμός, είναι τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από εταιρείες του κλάδου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Συνεχίζοντας την παράδοση των εκατό και πλέον χρόνων της η Antopack, πρόσφατα υποδέχτηκε την τέταρτη γενιά στελεχών της, εδραιώνοντας έτσι την ταυτότητά της, ως μια οικογενειακή επιχείρηση, με δυναμισμό, ανταγωνιστικότητα και διεθνή προσανατολισμό.

Γεώργιος Α. Αντωνίου Διευθύνων Σύμβουλος
  • link.png
Tέα Α. Αντωνίου Διευθύνουσα Σύμβουλος
  • link.png
Γιάννης Δ. Αντωνίου Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων
  • link.png
 
Η Antopack διατηρεί μια απο τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις εκτύπωσης στην Ευρώπη, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου. Η στεγασμένη και πλήρως κλιματιζόμενη μονάδα 14.000 τ.μ., παρέχει ιδανικές συνθήκες εκτύπωσης και επεξεργασίας χαρτιού. Στεγάζει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως η εκτυπωτική μηχανή έξι χρωμάτων με οπτικές ίνες MAN ROLAND 900, καθώς και η κοπτική στάντζα BOBST 142 ER στην Ελλάδα.

Η δέσμευσή μας για υπεροχή, η συνεχής εκμάθηση, το ενδιαφέρον για τους εργαζομένους μας, η περιβαλλοντική μας ευαισθησία,καθώς και η συνεργασία μας με πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μας έχουν εξασφαλίσει τα πιστοποιητικά ποιότητας EN ISO 9001:2008, EN ISO 22000:2005, το πιστοποιητικό Διαχείρισης Συστήματος Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, και το πιστοποιητικό Περιβαλλοντολογικής Διαχείρισης.
 

Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας, οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια και να μας εμπιστεύονται, ειδικά στις μέρες μας. Οι αξίες που μας χαρακτηρίζουν είναι το πάθος για δημιουργία, η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας αλλά και η υπεύθυνη στάση προς τους εργαζομένους και την κοινωνία.

-Tέα Α. Αντωνίου
Διευθύνουσα Σύμβουλος

companyphotobig1
compabyphotosmall1

Πρόκληση είναι για μας να ανταγωνιστούμε τις αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού προσφέροντας υψηλή ποιότητα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, σε χαμηλό κόστος.


Γεώργιος Α. Αντωνίου Chief Executive Officer

companyimagebig2

Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε την τοπική κοινωνία, διατηρώντας κατ’ αρχάς τις ήδη υπάρχουσες θέσεις εργασίας ή προσφέροντας νέες.


Γιάννης Δ. Αντωνίου Chief Operation Officer

companyphotosmall2
companyphotobig3

INFO

arrow